ONZE INPREGNEERMIDDELEN


Waterdicht maken kan met de producten van WME BV.
Bekijk het assortiment voor het waterdicht maken van verschillende materialen.
Waterdicht maken is nog nooit zo eenvoudig geweest.


Waterdicht maken van katoen/linnen


Waterdicht maken van kunststofdoek met een deel katoen/linnenWaterdicht maken van kunstofdoek o.a. nylon/polyester 100%synth

 

Waterdicht maken.nl is het adres voor al uw impregneermiddelen. Hier zijn alle producten te vinden op het gebied van waterdicht maken. Of het nu gaat om het waterdicht maken van kleding , steenachtige materialen, tenten, tentdoek, dekzeilen, parasols , luifels , legertenten en vele andere materialen. Met de waterdicht inpregneermiddelen van waterdicht.nl is waterdicht maken een eenvoudige zaak. Waterdicht is verkrijgbaar in verschillende soorten.

Voorbeelden van waterdicht maken:

Waterdicht maken van tenten: (katoen)

Een perfect impregneermiddel om katoenen tenten waterdicht te maken is ANCHOR EXTRA®. ANCHOR EXTRA® wordt gemaakt volgens receptuur uit 1934 (!) Het is een milieuvriendelijk produkt, niet toxisch en biologisch afbreekbaar. Verhuurders van legertenten
(600 grams doek) gebruiken het waterdicht preparaat met uitstekend resultaat.

Waterdicht maken van tenten: kunstofdoek met een deel (katoen/linnen)

Om tenten gemaakt van katoendoek met een deel kunststof waterdicht te maken wordt PRETENTINE gebruikt. PRETENTINE is een milieuvriendelijk produkt, niet toxisch en biologisch afbreekbaar.

Waterdicht maken van tenten kunstofdoek: o.a. (nylon/polyester)
Om tenten gemaakt van kunststof weefsel waterdicht te maken kan in de meeste gevallen SYNTHPROOF gebruikt worden. SYNTHPROOF is een milieuvriendelijk produkt, niet toxisch en biologisch afbreekbaar. 

© 2011 - 2022 waterdicht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel